Cipralex - nežádoucí účinky

Dobrý den pani doktorko! Mockrat Vam dekuji za predeslou odpoved a za vstricne jednani, ktere Člověk nevidi vsude. Chtěla bych Vam z dovolenim polozit otazku opet ohledne leku Cipralex, ktery uzivam jiz 14dni (jiz tyden beru celou tabletu). Komplikace se da rict, ze nejsou zadne vazne, ale... Jiz 3 dny pocizuji slabost v prave noze a ruce a mam obcas takove rozmazane/nezaostrne videni. Rozhodla jsem se dneska zavolat pani doktorce s timto problemem, a ona mi k tomu jen rekla, az opet beru pulku Cipralexu. Nevim, zda je to je spravne, ale kdyz to rika?!Ja se jinak citim dobre (jiz nemam takove uzkostni stavy), ale tu slabost citim. Myslite, ze to je vedlejsi ucinek, ktery casem odezni? Nebo mam podle Vas opravdu zacit opet brat pulku tablety?A nebo premyslet o vysazeni? I kdyz jsem zpozorovala, ze jit takove stavy, jake jsem mela, odezneli... Dekuji mockrat predem za zpetnou vazbu, a preji hezky den! Martínková.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, moc Vám děkuji za krásná slova, která si nezasluhuji. Bohužel,v tomto případě Vás zklamu, Vaše obtíže mohou být způsobeny různými stavy se zcela rozdílným stupněm závažnosti. Moc bych se přimlouvala za neurologické vyšetření a základní vyšetření tělesného stavu. Bez tohoto vyšetření bych se obávala vyjádřit k původu trápení. Moc a moc držím palce a děkuji za krásné přání.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: