Císař- spinální

Dobrý den, je možnost, aby žena při spinálním umrtvením, tedy umrtvením do zad ochrnula? Mám strach, že ochrnu. Může se spinál použít i u skoliozy páteře? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vhodnost spinální anestezie posuzuje anestesiolog ochrnutí by byla velice vzácná komplikace prakticky se nevyskytuje Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: