Císařský řez a operace tříselné kýly

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár věcí ohledně císařského řezu. Mám těžkou skoliozu zad, tříselnou kýlu a jsem ve 24. týdnu těhotenství. Ortoped a rehabilitační lékař mi doporučili císařský řez a před těhotenstvím jsem byla na chirurgii a tam mi bylo řečeno, že by eventuelně byla možnost při plánovaném císařském řezu i odoperovat tříselnou kýlu. Tak jsem se chtěla zeptat, zda je to opravdu možné a jestli to nese větší rizika než kdyby se to udělalo zvlášť. Děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Ve valné většině případů se při císařském řezu nepřipojuje další výkon pokud to není nezbytně nutné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: