Clostilbegyt

Dobrý den, s přítelem se již 13 měsícu snažíme o miminko.Přítel ma spermiogram v pořádku.ja byla zatím jen na vyšetření prolaktinu a ten mám v pořádku..Bohužel od vysazení HA sem neměla pravidelnou menstruaci a tak již 6 měsícu beru Duphaston a menstruace je přesna jako hodinky..Ale to o ovulaci říct nelze, měřila sem si 3 měsíce BT a zjistila že neovuluji.Proto mam tento měsíc poprve Clostilbegyt 5-9 DC a pote Duphaston 16-25DC.Chtěla sem se zeptat zda se může ten Clostilbegyt užívat pokud se lečím na sníženou funkci štítné žlazy a beru jodthyrox 1/2 tbl.ráno.chodím na kontroly jen jednou za rok, nebot mi lekař řekl že je ted štítna žlaza v normě(kromě male cystičky ale to pry nevadi).Když vám to píšu tak už Clostilbegyt užívam 4 den, tak už to stejně nevratím, pokud to nemohu užívat...Moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na štítnou žlázu by Clostilbegyt vliv mít neměl, přesto bych doporučovala kontrolu na endokrinologii- snížená funkce štítné žlázy je jednou z mnoha příčin neplodnosti,

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Laryngoskopie
Články: Laryngoskopie
Laryngoskopie je vyšetření...
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: