Colesteatom za uchem

dobry den pred casem mizjistily cholesteatom,ktery vznikl diky castemu zanetu streddniho ucha,ted se mi udelaly dve boulicky za levym uchem,jedna,svedi a od druhe me boli porad hlava,porad te mi prosim jesly to neni nador a co mam delat.dekuji za odpoved.olinicka

Odpověď odborníka:

Bouličky za uchem mohou mít řadu příčin, mohou být čistě kožního původu nebo souviset s kostí, či se jedná o mízní uzliny. Doporučuji ultrazvukové vyšetření těchto projevů.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
cholesteatom středního ucha | Od: Marie | 23.1.2014 17:06
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat můj přítel má
podezření na cholesteatom středního ucha, Našli
mu to tam přibližně před rokem a měl jít na
operaci.Akorát, když měl termín byl nemocný a oni
ho nepřijali, protože přijat může být jen na 100%
zdravý. Doteď s na operaci nedostavil, protože má
hodně práce a moc o tom semnou nechce mluvit.
Proto se chci zeptat Vás co se mu může stát ,
když operaci ještě nepodstoupil. Předem děkuji za
odpověď Marie
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: