Colafit

Dobrý den, moje dítě 4,5 let si teď stěžuje na bolest v kolenou, zřejmě růstové bolesti. Je vhodné začít mu dávat přípravek Colafit ? Je lepší použít pro děti, nebo stačí 1/2 dávky pro dospělého ? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste již navštívili ortopeda a synek je v jeho péči a lékař se vyjádřil, že by mohlo jít o růstové bolesti, Colafit (existuje i Colafit Kinder, přímo pro děti, nebudete muset řešit dávkování) mu jistě neuškodí. Pokud jste ještě na kontultaci nebyli, objednejte se, prosím, na dětskou ortopedii, at se na synka podívá ortoped a vyšetří jej. Bolesti v kolenou mohou značit někdy i problémy s kyčelními klouby, tak at se něco nezanedbá a synek může sportovat a aktivně žít. Hezký den vám přeji.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: