Colostrum

Dobrý den paní doktorko, ráda bych znala Váš názor na preparát Colostrum. Hovoří se o něm, že je vhodné používat k nastartování vlastního imunitního systému předtím, než se dostaví pylová alergie. Colostrum prý nepomáhá pouze alergikům, ale všem, kteří jsou nachlazeni, mají deprese, zánětlivé onemocnění, cukrovkářům a lidem... Máte nějaké zkušenosti s tímrto preparátem?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, terapii Colostrem bych spíše volila u častých bakteriálních a virových infekcí, u některých poruch imunity. U alergiků by byl též důvod časté infekce než oddálení vzniku alergie. Alergie je vrozené onemocnění, a colostrum nedokáže zabránit vzniku projevů alergie, pokud již jste alergička , tak bych colostrum používal jako výborný doplněk k antialergické terapii. Jako prevenci častých respiračních infektů bych coloctrum určitě doporučovala. Výrobky od firmy LR jsou dle mého názoru velice kvalitní a s jinými výrobky od této firmy mám dobré zkušenosti.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: