Crohnova choroba

Dobrý den, přítel se léčí již deset let s crohnovou chorobou, nyní už má za sebou půl roku biologické léčby á ta mu opravdu pomohla. nemá žádné léky, jedinný problém je že ho stále trápí průjem. navíc mu ale doktoři řekli že po roce mu biologickou léčbu vezmou a vrátí prášky. je to opravdu nutné? nevím proč když tato léčba pomáhá. děkuji moc, Monika

Odpověď odborníka:

Moniko, dobrý den! Biologická léčba je drahá a může mít závažné nežádoucí účinky. Alfou a omegou přítelovy životosprávy aŤ je dosažení a zlepšování mikrobiální rovnováhy ve střevě. To může vést až k trvalé remisi onemocnění!! http://www.tribune.cz/clanek/17974 http://www.crohn.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=612&FORUM_ID=8&CAT_ID=6&Forum_Title=L%E9ky%2C+l%E9ka%F8i%2C+%9Apit%E1ly%2E%2E%2Ebrrrr&Topic_Title=Probiotika%2Catd%2E%2E%2E http://www.strevni-zanety.cz/novinky-pro-odborniky/probiotika-u-nespecifickych-strevnich-zanetu-194

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x