Cysta na pravém laloku šž.

Dobrý den,mám větší cystu na pr.straně ŠŽ.Ta se pomalu zvětšuje a roste směrem ven tj.,že mám bouli na krku.Doktorka mi doporučila OP.,ale funkce ŠŽ. je v normě takže žádné léky nebeeru ani jiné potíže nemám,ale bojím se OP.Je opravdu OP.nutná?Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je funkce štítné žlázy v normě, zkuste se zeptat, zda by se cysta nedala pouze odsát pod ultrazvukovou kontrolou. Je tu sice riziko, že se bude znova plnit, ale za pokus to stojí. Pokud by se opakovaně plnila, je už potom nutná operace. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: