Cytologické vyšetření

Dobrý den, chodím na cytologii 1x ročně, nyní mně ale vyšel ASCUS. Dostala jsem antibiotika, kontrolní stěr za 3 měsíce. Užívám hlívu a cicatridinu, mohou pomoci?Četla jsem, že cytologie by měla být provedena nejméně 5 dní po menzes, mám na tuto informaci příště dbát?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Cicatridina má na čípek hojivý účinek, hlíva vliv mít nebude cytologie má být odebrána když již není ani nepatrné špinění. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Články: Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Nejčastější onemocnění...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: