Cytologie

Pokračovaní mé otázky je že sestřička mi oznámila že cytologie je 2 a pry je to v pořádku. Na kontrolu pujdu za 3 měsíce, to mi doktorka řekla ješte při prohlídce. PAP II je zlé?

Odpověď odborníka:

dobrý den, otázka je neúplná, již odpověděl kolega, nelze se více vyjádřit, spíše zavolejte své lékařce. Cytologie 2 se termínově již nepoužívá. Záleží, zda byly i změny na čípku viditelné.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: