Dalacin gel a pohlavní styk

Dobrý den, beru HA Minisiston a momentálně i vaginální krém Dalacin chci se zeptat jestli tento krém snižuje účinky antikoncepce?? V příbalovém letáku je že se nedoporučuje pohlavní styk, ale ne proč..

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud máte vaginální infekci, neměla byste mít styk vůbec během léčby. Můžete navíc nakazit i partnera. Pokud se léčíte Vy, měl by se preventivně léčit i sexuální partner.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Jaterní dieta není přežitek
Články: Jaterní dieta není přežitek
Nejdokonalejší biochemickou...
Konec boomu elektronických cigaret?
Články: Konec boomu elektronických cigaret?
E-cigarety se staly v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poruchy řeči
Články: Poruchy řeči
Postižení řečových funkcí...
Klíšťová encefalitida: jak se opravdu pozná
Články: Klíšťová encefalitida: jak se opravdu pozná
Přestože vždy existuje...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: