Decolen

Dobrý den mužů uzivat decolen když 6 dni v týdnu beru letrox 75 mam hypofunkci stitne žlázy. .a zkracuje toto onemocnění život Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Decolen užívat můžete, ale doporučovala bych ho brát v jinou denní dobu než Letrox (např. v poledne a večer). Co se týče Vaší prognózy s hypotyreosou - dokud budete mít dobře nastavenou léčbu a hormony v normálních mezích, budete mít pravidelné ultrazvukové kontroly štítnice, nemyslím, že by byla délka Vašeho života ze strany této nemoci ovlivněna. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: