Decolen a cysty

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda užívání Decolenu může způsobit cysty na vaječníku.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, protože tento přípravek obsahuje velké množství různorodých fytoesterogenů /látek podobajích se ženským estrogenům/ nelze toto spolehlivě vyloučit. Raději přípravek vysaďte a pokuste se s lékařem sledovat stav cyst. Pokud by se zmenšovaly, vliv je jasný, pokud by zůstávaly stejné, nejspíše byl vliv jen podpůrný a cysty by se vytvořily nejspíše i bez Decolenu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: