Depo - provera

Dobrý den, s přítelem bychom chtěli miminko a chci se zeptat, zda je možné otěhotnět již nyní. V srpnu 2010 mi byla píchnuta poslední injekce depo - provery, poté jsem cca necelý měsíc brala tabletky norethisteronu a na začátku prosince po třídenní pauze začala brát antikoncepci Jeanine, od té doby jsem měla pravidelnou menstruaci. Tyto prášky jsem brala půl roku a poslední platíčko jsem dobrala v květnu. Od června 2011 neberu žádnou antikoncepci a mentruaci mám pravidelně i bez pilulek. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, můžete začít ihned:) otěhotnět samozřejmě můžete

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: