Depo provera

Dobrý den v roce 2010 8 měsíc jsem vysadila depo proveru menstruace se dostavila zhruba za půl roku po té ale otěhotnění se stále nedostává .Menstruaci už dostávám pravidelně a nijak se nechráníme .. Zároveň v 16 letech jsem byla na miniinterupci poté mi právě lékařka nasadila depo proveru kterou jsem brala 10 let skoro. Už nevím co dál vyzkoušet nebo co mohu proto udělat já Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nástup plodnosti po ukončení antikoncepce Depo Provera je pozvolný, udává se, že může trvat až 18 měsíců. Doporučuji ještě chvíli trpělivosti. Pokud se otěhotnění nepodaří ani v následujících měsících, bude nejlépe kontaktovat centrum pro léčbu neplodnosti.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: