Detralex v prvním trimestu těhotenství

Dobrý den, mám dotaz na užívání léku Detralex v těhotenství, jsem v 9 týdnu a po celou dobu jsem užívala dvě tablety Detralexu. Jsem po operaci obou DK. Je tento lék bezpečný a lze ho užívat v prvním trimestru? Mám obavu, zda bude miminko v pořádku a zdravé. děkuji za odpověď. Romana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Detralex vám ani plodu nijak neuškodí. Můžete ho užívat i v prvním trimestru těhotenství.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: