Dětská epilepsie

Dobrý den. Nyní je mi 21let a v mých 3 letech jsem měl 3 epi.záchvaty myslím , že jen upadnutí do bezvědomí, žádné grand mall ani cukání.Půl roku jsem tehdá bral prášky a od té doby klid 18 let ani jeden záchvat.Jsem sportovec,vedu zdraví životní styl,nepiji jen párkrát za život jsem si dal tu jedno vínko,tu jedno pivo. Akorát poslední dobou jsem začal mít z mé nemoci z dětství strach do budoucna.Začal jsem propadat depresím nic se mi nechce atd.Mám panické strachy z návratnosti nemoci.Jsem vyléčen a nemusím se již nemoci bát po 18 letech naprosté absence záchvatu ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte se obávat....18let je velmi dlouhá doba a dětská epilepsie většinou vymizí a už se nikdy nevrátí. Pokud by vám psychika znesnadnovala normáln život, obratte se na psychologa,pomůže vám od úzkosti. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: