Dětská kýla

Dobrý den, mám 8 letého syna,který má hydrokélu již 2 roky. Na doporučení lékařky stále čekáme ,že tím že vyroste tak se tato kýla vstřebá. Má totiž nadváhu.Zatím se ale nic takového nestalo. Prosím o radu, jestli mohu čekat dál, nebo musíme provést chir.zákrok. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych operaci provést během několika let, rozhodně si myslím, že by se nemělo čekat až do dospělosti. Hydrokéla může ohrozit plodnost vašeho syna. Tu nadváhu byste měli aktivně řešit.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: