Dlouhodobá nevolnost

dobrý den, už delší dobu trpím těmito problémy: nevolnost, pocit na zvracení, divný pocit v břichu. nadýmání.. Krevní testy v pořádku. příští týden jdu na sono. když se ani tam nic nenajde, budu muset na gastroskopii. Z toho mám ale panickou hrůzu. Nespolknu ani prášek, vše si musím drtit nebo minimálně půlit. Chtěla bych se tedy hlavně zeptat, jestli by nebylo možné provést toto vyšetření v celkové narkóze? Jinak zpět k nevolnostem. Je to skoro denně. Ale netáhne se to celý den. Nejhorší je to ráno. ale třeba i během dne dostanu takový "nával" nevolností, který většinou do 20-50 min sám odezní. Nenapadá vás, od čeho by to mohlo být? Mě osobně napadla alergie na lepek nebo i ze stresu..(všechno moc beru a jsem schopná si to i vsugerovat) předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Marcelo, pokud se příčina Vašich obtíží neobjasní ultrazvukovým vyšetřením, doporučuji Vám absolvovat plánovanou endoskopii horní části zažívací trubice. Toto vyšetření probíhá ve spolupráci s pacientem, a proto se při něm celková anestézie standardně nepoužívá. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x