Dlouhodobý kašel

Trápí mě kašel a bolesti na hrudníku už více než rok. Lékař mi doporučuje koupit si ACC apod, neposlal mě na žádné vyšetření, horečky nemám, vykašlávm, zejména v noci, občas se dusím, piju bylinkové čaje, někdy je mi líp, pak zas hůř.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud kašel s pocitem zahlenění trvá už tak dlouho, opravdu by bylo vhodné vyšetření na plicní ambulanci. Minimálně RTG plic a spirometrie. Dále na základě vyšetření - poslechem a výsl. vyšetření by lékař zhodnotil stav a buď vyšetřování doplnil, nebo Vám předepíše účinnou léčbu. Určitě - pokd nejste nachlazená, kašel by jste mít neměla. Požádejte Vašeho lékaře o odborné vyšetření!

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: