Chtěla by jsem...

  • Dotaz od: Třešňáková Šárka
  • Publikováno: 12.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den. Chtěla by jsem vědět, zda-li nenastane alergická reakce při užívání léku. První týden jsem brala cefuroxim pliva 500 a tento týden beru xorimax 500 neb v lékárně neměli prvně zmiňovaný. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, alergickou reakci nelze nikdy předem předpovědět - pokud jste na nějaký léky byla někdy alergická, hrozí riziko alergie i při užití léku z podobné skupiny. Pokud jste ale alergii na léky nikdy neměla, je málo pravděpodobné, že by se u vás vyskytla. V případě jakýchkoliv kožních projevů, svědění, dýchacích obtíží apod. ale vyhledejte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: