Co můžou pros...

Dobrý den, co můžou prosím vás způsobit u holčičky srůsty malých pysků se sliznicí? Bude mít nějaké problémy kvůli tomu v dospělosti? Děkuji za odpovědˇ.M.

Odpověď odborníka:

Asi se jedná o vrozenou vývojovou vadu, po narození je vznik srůstu velmi nepravděpodobný (následek rozsáhlého traumatu?). Je nutné, aby bylo dítě vyšetřeno dětským gynekologem, který se k tomu může dle konkrétního nálezu přesně vyjádřit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: