Mám 6timěsíční...

  • Dotaz od: Jana Motejlková
  • Publikováno: 15.3.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám 6timěsíčního syna, kterého jsem kojila jen asi 3 dny, poté mi byla zastavena laktace prášky již v nemocnici (s kojením jsem měla problémy, ragády se mi na obou prsou udělaly již po prvním přiložení k prsu, již v těhotenství jsem měla bradavky velmi citlivé na dotek, proto jsem si zastavení vyprosila přes značné přemlouvání doktorů..). Při podávání prášků mi říkali, že mám dávat obklady, ale nebylo mi řečeno, jak často, jak dlouho... Při kontrole u gynekologa po šestinedělí jsem lékaři řekla, že mi zůstaly zatvrdliny (mám jich na obou prsou hodně, jsou i veliké), ale ten mi řekl, že to nevadí, že mi to nebude bránit při dalším dítěti v kojení a nedal mi na to žádné prášky. Poradíte mi, co mám dělat? Děkuji a přeji hezký večer.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,paní Motejlková, zatvrdliny by se měly částečně samy zresorbovat, napomoci můžete i velice velice šetrnou masáží. pokud chcete mít jistotu, že jste pro svá ňadra udělala vše- navštivte specialistu mamologa.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x