Můj dotaz se t...

Dobrý den, můj dotaz se týká mého manžela kterému je 28 let a po úraze při sportu má operované menisky a plastiku vazů, koleno ho občas poblívá a "vypadává" před 2 měsíci byl na atroskopii kde zjistily že nemá žádnou chrupavku. Chtěla jsem se zeptat jesli je možná nějaká jiná léčba než umělý kloub (na který je ještě mladý), myslím tím třeba i pomocí kmenových buněk z kostní dřeně.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obávám se že běžně žádná z těchto alternativních metod není zatím dostupná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Virová žloutenka typu C a riziko vzniku vaskulitidy
Články: Virová žloutenka typu C a riziko vzniku vaskulitidy
Vaskulitidy jsou zánětlivá...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?
Články: Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?
Divertikly jsou výchlipky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: