Poslední tři m...

Dobrý den, poslední tři měsíce jsem měla problémy s močovým měchýřem (cca 2 minuty po vymočený nepříjemný, až bolesti.ý pocit; dále i těsně před močením, při močení nikdy). Infekce byla vyloučena urologem. Byla jsem léčena antibiotiky v kombinaci s čípky (indometacin), ale nic z toho nepomohlo. Byla mi dělána kalibrace, akorát se zjistilo, že mám podrážděnou sliznici na trigonu. Nakonec jsem dostala spasmed, který mi pomohl prakticky do pár dnů a teď čtvrtý den nemám již žádné bolesti. Chtěla jsem se ale zeptat; spasmed se používá na léčbu hyperaktivního m. m. Je tedy možné, že mám hyperaktivní m. m., když mi zabral až spasmed? Musím ale dodat, že netrpím náhlým nucením na močení a ještě než jsem brala spasmed, kontrolovala jsem si mikci - a při dvou litrech vody, byla za den 8krát, v noci málokdy. Nebo můžu mít nějakou jinou poruchu funkce m. m. a měla bych si raději nechat udělat nějaké testy? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Skutečně budete mít hyperaktivní moč. měchýř, resp. větší dráždivost sliznice a stěny měchýře. Žádné další vyšetření nedoporučuji, pokračujte v léčbě dle rady urologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: