Před více než m...

  • Dotaz od: Irena Holanová
  • Publikováno: 12.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,před více než měsícem jsem si dostranila klíště.Celý měsíc jsem byla bez potíží,nyní mám příznaky jakoby nachlazení nebo chřipky:silná rýma,kašel,zpočátku bolesti v krku.Hlava mě nebolí,teploty vůbec žádné.myslíte si,že by to mohly být příznaky klíš´tové encefalitidy?Jsem ve 32.týdnu těhotenství,proto mám velké obavy i kvůli miminku. Moc děkuji, HOlanová

Odpověď odborníka:

Dobrý den,riziko, že se jedná o encefalitidu tu je. Doporučovala bych neváhat a navštívit Vašeho praktika, k provedení krevních testů.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x