Dodatek

Dobrý den před nedávnem jsem měla dotaz ohledně hnědého výtok, který ustál a po chvilce jsem doslala menstruaci kterou jsem měla ale před 14 dny je to normální když beru hormonální antikoncepci???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Sindy! Hnědý výtok není nikdy normální a doporučuji tedy kontrolu na gynekologii.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: