Dodatek k dotazu

Jsem 2roky po operaci triselne kyly nyni asi 2mesice pozoruji bolesti v levem trisle (kde byla operace )pichave vystrelujici do podbrisku casto spojeno s defekaci.vysledek USG zrejme ve vchodu do inguinal.kanalu vidime drobna hypo az anechogenni loziska prumer 2.7a4.6 .nalez je v podkozi 9mm .v okoli vyse uvedenych lozisek patrne cevni signaly .nelze vyloucit strevni klicku.nalez ja v miste kde ma pacient potize prosim o vysvetleni o co asi jde a co me ceka dal muzu mit znova kylu?

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně jde o recidivu - střevní kličky se opět tlačí do tříselného kanálu, doporučuji neodkládat operaci, aby nedošlo k uskřinutí. Bohužel kýla recidivuje dost často.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
vysvetleni | Od: Jarda | 17.1.2009 13:29
Muzete me jaste odpovedet je mozne( hypo az anechogenni lozisko ) aby patrilo mezi nadorove rakovinove druhy?
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x