Dodatek

Dobry den to hypo az anechogenni lozisko v inguinal.kanalu na USG muze byt nejaky nador?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hypo až anechogenní ložisko je nejčastěji ložisko tekutiny. Nádor je nepravděpodobný. Nebojte se a v klidu vyčkejte celkového výsledku vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: