Doplnky stravy

Dobry den, me mamince (56let) zjistili zhoubny nador prsu. Jedna se utvar 2x3cm a dalsi asi 3x1cm loziska. Podle vyjadreni odbornika nejsou napadeny uzliny, bude vsak lepsi odstranit cele prso a po chirurgickem zakroku dochazet na chemoterapii. Jsem rada, ze je maminka v peci odborniku. Chtela jsem se zeptat ohledne madarskych doplnku stravy Celladam, Vitacell, Floracel a Avemar. Cetla jsem ruzne i zahranicni recenze, chtela by jsem se vsak zeptat odbornika, jestli tyto doplnky mohou mit opravdu vysledky nebo se jedna jen o tahace penez. Jejich cena je sice vysoka, ovsem pokud by Vas odborny nazor prokazoval alespon nadejne dopady na lecbu, urcite za nakup stoji. Mnohokrat dekuji. Krasny den!

Odpověď odborníka:

Milá Moniko, osobně na podobné přípravky nevěřím, nikdy nebylo prokázáno na větších souborech pacientů, že by měly efekt, a tak spíše si myslím, že jde o tahače peněz, jak jste je sama nazvala. Podpořte maminku v příjmu pestré a bohaté stavy, podpořte ji svou přítomností a oporou a věřím, že vše dobře zvládne! Moc držím palce. KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: