Doplňující dotaz

Jde o doplňující dotaz. Původní dotaz - Měla bych násl.dotaz. Spolkla jsem dnes kulatý kyselý bonbon o průměru cca 2,5 cm. Předpokládám, že se v trávicí soustavě rozpustí a nevyvolá to žádné potíže. Nemýlím se? Děkuji za odpověď. M.K. Odpověď odborníka: Majko S největší pravděpodobností je váš předpoklad správný. Pokud by se přeci jen nějaké potíže vyskytly, neváhejte navštívit svého lékaře. S pozdravem MUDr. Jiří MartinůMUDr. Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc Doplňující dotaz - Pane doktore, děkuji za odpověď. Mohla bych se ještě zeptat, jakého rázu by byly potíže, v případě, že by even. nastaly, doufám, že se tak nestane. Děkuji za odpověď. M.K.

Odpověď odborníka:

Hezký den Majko, nemusíte mít obavu, v podstatě jediná komplikace by byla, kdyby se vám nepodařilo bonbon spolknout až do žaludku, on by uvízl v jícnu, potom by se Vám nedařilo polykat tekutiny ani pevnou stravu, měla byste pocit cizího tělesa v jicnu, tzv. knedlík v krku. Jestli nic takového nemáte, budte naprosto v klidu, bonbon se již v žaludku s největší pravděpodobností rozpustil. S pozdravem,K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x