Doplnujíci dotaz k id 29968

Moc děkuji za odpověd. Ještě bych se chtěla zeptat jaká bývá normální hodnota Fena?A pokud od roku 2003 trpí jen v květu břízy na kašel, myslíte, že to tak i zůstane?Myslím zda je větší pravděpodobnost toho, že nebude trpět na dušnosti apod.A za jak dlouho ..nyní už bříza odkvétá by se mělo Feno přeměřit? Asi i pro můj klid.A jak tělo pozná že se má po pylové alergii zastavit a neprojevovat známky kašle.Pomohla by léčba BICONEM? A nemohl být letosšní kašel dám tím, že jsme dali singulaire až zač. dubna ..měl ho brát už v březnu.Minulé roky byli jen s občasným zakašláním, letos víc. Ještě jednou moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobý den, hodnota FENO by měla být do 20. ym může mít projevy astmatu opravud pouze jen v pylové sezoně, jak se bude dál astma vyvíjet se nedá předem odhadnout. je důležitá preventivní léčba, to znamená příští sezonu opravdu začít se Singulairem včas . FENO bych přeměřila tak za 3 měsíce. Pokud má syn projevy pouuze v pylové sezoně, tak pokud již nebude v kontaktu s pyly, na které je alergický, tak již nebude neprobíhat na sliznicích alergický zánět , který je příčinou obtíží /kašel, rýma, svědění sliznic.../ Nemám zkušenosti s léčbou Biconem, určitě bych syna léčila léky dle doporučení Vašeho lékaře.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: