E-coli + streptokok v 21 tt

Dobry den, z kultivace na gynekologicke prohlidce mi byl zjisten streptokok + e-coli (na kterou jsem se lecila Zinnatem jiz pred tremi mesici). Mam si jit k doktorce pro leky, predpokladam, ze znova atb :( Mam strach o miminko, ze doted neleceny stav nebo antibiotika mu mohou ublizit. Je velky duvod obavat se o miminko? Kdybych mela zanet, zjistilo by se to z pravidelne kontroly moce? (na te jsem byla tyden dozadu). Hygienu mam, myslim si, dobrou, je nejaka moznost jak se vyhnout navraceni techto problemu v tehotenstvi? Mam pocit, ze jim antibiotika porad :( Dekuji Vam mockrat!

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy,antibiotika jsou volena tak,aby jistě plodu neublížila, zánět by se zjistil kultivací z moče nebo z pochvy,pokud dodržujete hygienická pravidla jistě bude vše v pořádku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x