Ebryotransfer darovaných embryí

Dobrý den. Od pondělí mám virozu či nachlazení-silný vlhký kašel s vykašláváním a rýmu. Příští čtvrtek nebo pátek bych měla absolvovat ebryotransfer darovaných embryí. Cítím se už trochu lépe a vím, že do příštího týdně ještě nějaký čas na vyzdravění je, ale ráda bych se zeptala, zda díky silnému kašli a rýmě nemůže být ovlivněno narůstání a kvalita děložní sliznice a tím pádem i uchycení embryjek?Bolí mě totiž od kašle celé svalstvo na břichu i pod žebry. Nevadí,že před ET budu mít imunitu oslabenou nemocí?Nemá to vliv na uchycení embryí.Děkuji a přeji Vám pěkný den, MK

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ani kašel ani rýma na sliznici nemají vliv. Případná viróza by ale mohla mít negativní vliv, viry působí abortivně. Obzvlášť pokud se jedná o darovaná embrya, což není úplně levná záležitost, doporučuji transfer až budete opravdu zdravá. Hodně štěstí prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: