Eb virus a chlamydie pneumoniae

Dobrý den, potřebovala bych poradit s problémy, které se u mne už delší dobu táhnou. Nedávno mi byly zjištěny positivní IgG protilátky na EB virus a silně positivní taktéž IgG na chlamydie pneumoniae, mé zdravotní potíže- bolesti hlavy, bolesti v krku, špatné dýchání, siný tep srdce, bolesti na hrudi, bolesti v oblasti žaludku, často prochlazený močový měchýř, bolesti zad a hlavně hrozná únava, absolvovala jsem CT hlavy, plicní, EKG, ECHO,holter, vše s výsledkem negativní, mám před státnicema a s těmito problémy se bojím jak to budu zvládat dál, vím, že jsou to prodělané chronické infekce, ale neměli by mi tudíž příznaky již ustoupit a ne se stupńovat? Bojím se také, že by tyto viry mohly vyvolat nějaké další vážné onemocnění, když vlastně vůbec nebyly léčeny, potřebovala bych poradit nějakou léčbu jak se jich zbavit nebo nějakého dobrého specialistu v ČR, který by mi pomohl ...moc děkuji Budová

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud jde o chlamydiovou infekci, asi jen stěží vám budu moci poskytnout detailnější informaci než jakou jste dostala od pana doktora Petružely. Co se týká positivních IgG protilátek na EB virus, jejich zvýšený titr nacházíme u 90-95% populace, pouze na základě tohoto nálezu není důvod se domnívat, že právě pozitivita IgG protilátek proti EB viru je příčinou vašich potíží. Prošla jste opravdu mnoha vyšetřeními, ráda bych se jen pro úplnost zeptala, zda se u vás pomýšlelo na larvovanou depresi (tedy depresi, která se neprojevuje ani tak pocity smutku, jako spíš mnoha jinak "nevysvětlitelnými" fyzickými potížemi). Pokud by ani konzultace s psychologem nebo psychiatrem nepomohla objasnit příčinu vašich bolestí a únavy, obrátila bych se na vašem místě na odborníka z oblasti čínské medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
-11 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: