Endometrioza

Dobrý den, v červenci se mi na zahraniční dovolené stal úraz, těžký výron kotníku, doma mi pak navíc zjistili hlubokou žilní trombózu, musela jsem hned vysadit HA, a to je můj problém, protože jsem ji užívala kvůli endometrioze a nesnesitelným bolestem. A teď mám hrozný strach, že se ty děsné bolesti vrátí, antikoncepci prý možná nebudu moci brát už vůbec. Teď cca dva týdny po menstruaci jsem začala divně špinit, odchází ze mně takové skoro černé cucky, někdy i docela velké a začínám cítit tu bolest, zatím jen lehce, ale je to ona. Můžete mi prosím poradit, jestli existuje nějaká léčba, když nemůžu HA? Nemohu již operaci, ani laparaskopii, mám za sebou 8 břišních operací a tím pádem i hodně srůstů. Měla jsem ošklivý slepák, zauzlení střev, dále mi vzali celou pravou stranu a půlku levé (vaječník i vejcovod ), 2x císař a několikrát laparaskopie kvůli bolestem, ale nepomohly. Předem Vám moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Bohužel po hluboké trombóze je hormonální léčba kontraindikovaná poraďte se s gynekologem o symptomatické léčbě tlumení bolesti.Jen nevím jak můžete menstruovat když píšete že cituji dále mi vzali celou pravou stranu a půlku levé (vaječník i vejcovod ) Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: