Endometrioza

Prosím o radu.Je mi 36 let,léčím se 8 let s edometriozou. Užívám antikoncepci( Foxinette Neo). Podstoupila jsem už 7 operací,ale poslední 2 roky se to díky Foxinette ustálilo,takže jsem na operaci nemusela.Ale zpětně cca 4 měsíce se mi stává,že špiním(silný hnědý výtok) i mimo menstruaci,většinou 15 den užívané pilulky z platíčka,tj.10 den před očekávanou menstruací. Bohužel tento měsíc to není jen pouhý výtok,ale klasické krvácení s bolestí břicha. Moje paní doktorka má momentálně delší dobu dovolenou a tak se s prosbou o radu obracím na vás. Mám strach,zda to krvácení neznamená opět nějaký vážnější problém. Děkuji mnoho za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jediná možná rada=navštivte gynekologa.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Správná funkce štítné žlázy je v menopauze pro ženu zásadní!
Pyelonefritida
Články: Pyelonefritida
Pyelonefritida je...
Měření pulzu: dokáže odhalit infekci i infarkt
Články: Měření pulzu: dokáže odhalit infekci i infarkt
Pulz neboli tep nás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nevolnost při ozařování se dá léčit
Články: Nevolnost při ozařování se dá léčit
Léčba rakoviny je svými...
Rutin – rostlinná opora cév
Články: Rutin – rostlinná opora cév
Součástí mnoha přípravků...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: