Endometrioza

V lednu 2012 jsem byla na operaci,byla mi provedena adnexectomie, dále mi byla zjištěna endometrioza.Mám potvrzenou endometriozu rektovaginálního septa,rozsáhlé adhesiolyse a na pravém ováriu několik anecho cystických projasnění.Byla mi předepsána léčba horm.ant.JEANINE,po které jsem prodělala embolii plic.Lékař mi doporučuje operaci,je opravdu nutná ,není jiná možnost léčby?Poslední 2 měsíce pozoruji krvavé kousky hlenu v moči,a také týden před menstruací slabé špinění,mohlo by to být od endometriozy?Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Hormonální léčba ve vašem případě je kontraindikovaná vzhledem k embolii a operační řešení by z velké části mohlo vyřešit vaše obtíže, zvažte jej Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x