Escapelle

Dobrý den, 30.10. jsem měla nechráněný styk, 9 hodin poté jsem si vzala tabletku Escapelle. Bylo to 5. den MC. Od 20.11. mám lehké špinění, které od pátku doprovází i "čerstvá krev", ale menstruace je slabá. Týden před začátkem menstruace, jsem měla typické příznaky (zhoršení akné, před MS dojde ke zlepšení). Těhotenské příznaky nepociťuji, test jsem si dělala 13.dní po styku a byl negativní. Mám TT opakovat nebo to může být vedlejší účinek Escapelle? Děkuji

Odpověď odborníka:

Téměř zcela jistě to bude vedlejší účinek Escapelle, pro jistotu si test po týdnu zopakujte, ale nepravidelné krvácení je po tomto praparátu častým jevem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: