Gabapentin -teva 300mg

Dobry den,jsem po 4 operacich vyhřezlé ploténky L5-S1,mam chronické potíže jako je mravenčení a křeče v dol.končetině.Lekař mi nyní předepsal gabapentin a ja jsem se po přečtení letáčku zděsila.Prosím,poraďte zda užívat nebo raději ne.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jednoznačně užívat !!!!!, nežádoucí ůčinky se nedostaví a pokud náhodou ano - nahlásíte je lékaři a on vám předepíše lék jiný, pro vás vhodnější. Je to bezpečnostní hledisko pro farmacenutické firmy, které se tímto chrání, musí napsat do letáku všechny ůčinky, které se dostavily i třeba u jednoho člověka z milionu, který lék kdy užíval. Oddalováním si škodíte, každý lék může mít než. učínek, ale dobrý efekt vždy převažuje, jinak by se lék nedostal mezi lidi (to mi věřte)!! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: