Gravidita ?

Chtela bych se zeptat, pred dvema tydny jsem prodelala zanet ledvin a lezela v nemocnici na kapackach, par dni po propusteni jsme s pritelem meli chraneny sex (kondom), takze si myslim ze by o tehotenstvi jit nemelo, nyni mam 4 dny zpozdeni mens a misto toho mam pruhledny vytok (nezapacha ani nevypada jako hlen), je mozne je nemoc s ledvinama mela na mens nejaky vliv? Bolesti v zádech od mens mam normalne uz nekolik dni

Odpověď odborníka:

Zdravím Vás.. to je opravdu těžko říct, možné je všechno, pro jistotu si udělejte těhotenský test, jinak z toho dotazu nic více vyčíst ani vymyslet nelze a musíte zajít na gynekologii, pěkný den

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
4 mýty a pravdy o plísních
Články: 4 mýty a pravdy o plísních
Ten boj mnozí z nás svádí...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Příznaky spojené s Crohnovou chorobou ovlivňuje také menstruační cyklus
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x