Gravidita

Obracím se na Vás s poněkud zvláštním dotazem. Jsem v 9 týdnu těhotenství, tudíž jsem kromě manžela a rodiny, nikomu ze svých přátel o tom neřekla. Bohužel se mi stala taková nepříjemnost, že jsem s kamarádkou seděly na dětském (manuálním)kolotoči a povídali si. Kluci nás z legrace poměrně hodně roztočili, a nějakou domu jsme se celkem dost točili. Nyní mám obavu zda toto točení nějak nemohlo ovlivnit vývoj děťátka. Vím, že se v prvním trimestru vyvíjejí důležité orgány a nějak se tedy nemůžu zbavit pocitu, že se točení mohlo miminko poškodit. Omlouvám se, ale asi jsem přecitlivělá. děkuji

Odpověď odborníka:

Jarko, v tomto případě se nemusíte obávat, vše bude v pořádku! Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: