Gynek.problem

Dobry den pane doktore, mela bych dotaz, snazime se s manželem o miminko, normalni cestou nam to nejde 5ak uz jsme minuly mesic podstoupili inseminaci s tim, ze jsem na ovulaci brala clostilbegyt 5-9den cyklu, 14den inseminace a od 16 dne az do menstruace jsem uzivala utrogestan. Problem je v tom ze uz min mesic pri pohlavnim styku zacal manžela palit štípat penis. Ja zadny problem se svedenim nebo palenim nemam. Tento mesic ted uzivam znovu clostilbegyt a v patek 15 jedem znova na inseminaci a manzela to opet palilo,myslite ze by to mohlo byt kvuli tem praskum?Nikdy pred uzivanim prasku jsme s tim problem nemeli az ted. Mam strach ze je to nejaka mykóza i kdyz ja nic nepocituji a hlavne ze se nsm tim oddali dalsi pokus inseminace. Dekuji za radu, samozrejme to reknu i doktorum v patek ale chtela bych vedet na cem jsem. Hezky den Tereza G.

Odpověď odborníka:

Pálení u manžela rozhodně není způsobeno Clostilbegytem bylo by vhodné aby navštivil kožní oddělení k odebrání kultivace a stanovení diagnozy

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Prolaktin jako ochránce i zabiják
Články: Prolaktin jako ochránce i zabiják
Prolaktin je hormon, který...
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
Artroskopie
Články: Artroskopie
Artroskopie je endoskopické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: