Gyn.operace lavh

Dobrý den, v červnu 2013 odstraněna děloha,vaječníky,vejcovody pro myomy a endometriózu. Po operaci žádné problémy. Po 2 měsících se objevilo v pochvě silné svědění a i trochu řezání. V té obě jsem měla boleriozu a brala 3 týdny antibiotika, takže diagnoza zněla - mykoza, byla jsem vyšetřeny+stěry+moč. Vše v pořádku, 2x jsem dostala zaváděcí léky. Ovšem problémy úplně nezmizely,ale hodně vylepšily. Nyní mám opět svědění a řezání hluboko v pochvě. Nyní jsem začala sportovat, takže mám obavy, zda už je poševní pahýl zahojený. Jak dlouho trvá, že se vstřebají vnitřní stehy, a nebo je vyplaví moč? Nebo jaký může ještě nastat problém. Může se obnovit endometrióza. Nebo se stehy, když působí problémy odstraňují - ambulantně nebo v nemocnici? Mám implantát Riselle. Je mi 51 let. Děkuji Blanka

Odpověď odborníka:

Pahýl by měl být po takové době zcela zahojený,stehy se samy vstřebají,rozhodně je nevyplaví moč,endometrióza po takovémto rozsahu výkonu se jistě neobnoví,svědění a řezání by mohlo signalizovat poševní zánět zkuste sedací koupele v řepíčku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: