Gyn. obtíže

Dobrý den, moje gynekoložka i urolog mají 14 dní dovolenou. Dostala jsem na pálení v pochvě Polygynax tobolky na zavádění na 12 dni. Pálení je bez výtoku, ale je velmi silné, až nesnesitelné. Dokonce se mi velmi obtížně zavádějí ty tobolky, protože mám úplně suchou sliznici. Pálení začalo už při menzes a po skončení stále přetrvává. Podle gyn. se nejedná o kvasinky, ale o přemnožení nějakých bakterií (stěr nedělala, protože je prý zbytečný a druhý den už šla na dovolenou). Před 14 dny jsem dobrala ATB na zánět moč. cest (Streptokok), po přeléčení byla moč čistá. Užívala jsem poctivě silná probiotika 2x denně, ale přesto to asi mělo za následek vybití těch správných bakterií v pochvě. Začíná mě bolet i podbřišek, jako při zánětu moč. měchýře a pálení v pochvě se vůbec nezlepšilo. Můžete mi prosím říct, za jak dlouho by měl Polygynax zabrat? Kdy to mám začít řešit, pokud pálení bude přetrvávat i při užávání Polygynaxu? Děkuji

Odpověď odborníka:

Po 3 dnech by již měl být patrný efekt pokud ne zkuste globule s natrii tetraborici a sedací koupele v řepíčku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x