Gyrablock

Dobrý den, třetím dnem užívám gyrablock na ploblémy s močovým ústrojím. Po dnešním probuzení nastal šok - mám oteklý horní ret, pocitově jako kdybych šla s injekce od zubařky. Nevím, zda to může být spojeno s užíváním tohoto léku.

Odpověď odborníka:

Teoreticky každé léčivo může vyvolat alergickou reakci, takže i tento preparát, neberte zatím další dávku, informujte neprodleně svého ošetřujícího lékaře, začněte užívat antihistaminika - léky proti alergii - volně prodejná v lékárně (Zodac, Zyrtec, Claritine, Analergin....).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: