Hepatitida c

Dobry den chtěl bych se zeptat jak by se měla obvodní lekařka ted zachovat k mím problemum.Jsem v pracovni neschopnosti 4 měsice s plotynkou vyhrězla 3 mm mam bolesti a brněni ruky operace jen od 7mm.Dále po uraze 3,5 roku paty artroza hlezna počínajicí TaCa,bolesti v oblasti tarsu. Operace neni možná vzhledem ke spornému efektu.Pracuji na vyrobni lince a ty bolesti sotva zvladám jen čekam kdy se mi podlomí noha a spadnu.Dale mam HepatitiduC lečba po zlepšení jaternich vysledku snad v květnu k tomu se mi pridal diabetes to je v šetrěni.Mam malo destiček a kyselina močová 420.Bolí me i obě nohy i koleno.Zajimalo by me zda by me měla nechat obvodní v PN minimalně do začatku lečby VHC nebo jestli by to byl duvod s temito problemy jit do částečneho duchodu děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z Vašeho dotazu není zřejmé, proč bude léčba hepatitidy C zahájena až v květnu? tudíž nemohu odpovědět, zda můžete s touto diagnozou zůstat v pracovní neschopnosti, nepíšete nic o aktivitě tohoto onemocnění. Posouzení o trvání pracovní neschopnosti a o vhodnosti invalidního důchodu náleží plně ošetřujícím lékařům, nemohu tak komplexní problém posoudit pouze s kusých informací, které jsou obsahem dotazu. K posouzení je třeba znát zprávy specialistů o Vašem aktuálním stavu a o vývoji onemocnění.

MUDr. Miroslava Stará
MUDr. Miroslava Stará

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x