Hezký den,je mi 64 let,dm...

Hezký den,je mi 64 let,DM2st s kompenzací diaprelu a glukkofáží.Vloni jsem byl na preventivním vyšetření prostaty- v normě.Když se mi zdá,že "chodím často" a snad nejsem hypochondr mohu preventivním a jednorázovým použitím přípravků kupřGS Condro a popř. jiných doporučených přípravků zjistit změnu k lepšímu. Velmi děkujiLB

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte pocit, že chodíte často močit, je třeba o tom informovat ošetřujícího lékaře. Ačkoli byl loni nález na prostatě v normě, stav se mohl změnit. Časté močení také nemusí být způsobeno zvětšením prostaty, ale také dekompenzací diabetu, močovou infekcí apod. Jednorázové použití přípravku GS Chondro časté močení neovlivní.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: