Hiv test

Zdravím, měl jsem rizikový pohlavní styk. Po 60 a 79 dnech jsem byl na testech a vyšly negativně. Můžu tuto dobu považovat za dostatečnou??? Po roce o teto události se mi udělal na břiše vřídek nebo pupínek???

Odpověď odborníka:

Doba je dostatečná pokud jste neměl žádný rizikový styk po tom , co jste uvedl. Vřídek po roce by s tímto nesouvisí, pokud myslíte třeba tvrdý vřed u syphilis , tak se po takové době nebojte. s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: